2013. április 5., péntek

Csatt-tartó

csattarto
Szombaton bababörzén voltunk a nagy lányommal. Mivel Hanna még a lábadozás szakaszban van ezért Ő itthon maradt az apjával.  Természetesen alig árultam valamit, igaz nem is vittem sok mindent. Pakolászgattam még itthon a knőtt ruhácskákat, s olyan nehéz megválnom tőlük. Ebben a melényben olyan jó volt megülelni,....jaj, abban a kis kockás kabátban meg már igazi kis hölgyként feszített.....és a kis szoknya! Imádtam ahogy illegette benne a pelenkás popóját! 
Persze ilyen hozzáállás után annak a kevéske (8OOFt)-nak is örültem. Már nem mentem hiába. Semmiképp, mert Réka meglátott az egyik árusnál egy hajcsatt - tartót. Megegyeztünk, hogy ha árulunk annyita, akkor kap egyet, ha nem akkor itthon majd megpróbálunk valamit összehozni. Ez a többes szám, mint időközben rájöttem nem volt egy jó ötlet. Mindenbe, tényleg mindenbe beleszólt. Milyen legyen, illetve ne legyen - nem sok alkotói szabadságot hagyott. Egy teljes délután ügyködtünk vele. Eredetileg cupcake lett volna, de aztán Réka mást talált ki. Süni készült. Édes, bájos, egyáltalán nem szúrós süni. Ez bizonyított tény! Mármint, hogy nem szúr, mivel a lány azóta is vele alszik. (Csattostól, szivecskéstől, mindenestől.)

5 megjegyzés:

 1. Csuda helyes lett! És milyen remekül passzol a színösszeállítása a készlethez :)

  VálaszTörlés
 2. Jaj, de szép, és milyen jó ötlet. Nekünk egy dobozkában vannak ömlesztve, de már nem sokáig! :)

  VálaszTörlés
 3. Köszönjük! Judit azért csaltam, s csak azokat válogattam ki ,ami színben passzolt.
  Bergamott nekünk is rengeteg csatunk van, és eddig én is egy kis kosárban gyűjtögettem , helyesebben szedegettem őket a lányok után.

  VálaszTörlés
 4. Nagyon szép lett (és gyönyörű az anyag is alatta)! A süni is, meg a madárka is csuda helyes.

  VálaszTörlés
 5. Köszönöm aarkus! Az nem anyag, hanem papír, de nekem is nagyon tetszik! A sünit Réka választotta. Ott is állt végig mögöttem és irányította, hogy milyen legyen. Nem sok "alkotói szabadásgot" hagyott.

  VálaszTörlés